Farm Stand Corn Salsa

Farm Stand Corn Salsa
Przepis Farm Stand Corn Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina. Na 1,84 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kminek, miętę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Farm Stand Sałatka Ziemniaczana, Marynowane pomidory na farmie z Jalapeños, oraz Farm-stand faszerowane cukinia Squash.

Instrukcje

1
Doprowadzić rondel osolonej wody do wrzenia, dodać kukurydzę, i gotować, aż tylko miękkie, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Spuścić, uruchomić pod zimną wodą i ponownie spuścić. Pat dry.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Połączyć kukurydzę, pomidory, jalapeo, szalotki, oliwa z oliwek, sok z limonki, i kminek w średniej wielkości misce. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Zielona CebulaZielona Cebula
PomidorPomidor
KminekKminek
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Krótko przed podaniem wrzucamy ogórek, kantalupę i miętę, doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KantalupaKantalupa
OgórekOgórek
MiętaMięta
5
artykuł var
6
Typ_27_data = {};
7
artykuł
8
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn