Farfalle z rukolą i białą fasolą
Farfalle z rukolą i białą fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 638 kalorii, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ząbki czosnku, farfalle, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farfalle z cukinią i białą fasolą, Makaron z białą fasolą i rukolą, oraz Sałatka Z Rukoli Z Białą Fasolą I Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia; dodać dużą ilość soli. Makaron gotować do al dente zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Rezerwy 1/2 szklanki wody makaronu; spuścić makaron.
Dodać 1 łyżkę masła i czosnek do garnka; gotować na średnim ogniu, mieszając, aż czosnek będzie pachnący, o 2 protokół.
Dodaj rukolę; wrzucić tylko, aż zwiędnie.
Dodać fasolę, makaron i pozostałe 3 łyżki masła; doprawić solą i pieprzem.
Podgrzać, podrzucając, aż masło się rozpuści, a fasola i makaron zostaną rozgrzane, około 1 minuty.
Dodaj wystarczającą ilość wody z makaronu, aby stworzyć cienki sos do okrycia makaronu.
Aby służyć, podzielić między płytkie miski, i udekorować orzechami włoskimi.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Na przestrzeni lat redakcja czasopisma wydała ponad dwa tuziny książek.Martha Stewart jest autorką kilkudziesięciu bestsellerowych książek o gotowaniu, zabawie, ogrodnictwie, weselach i dekorowaniu. Jest gospodarzem programu Martha Stewart Show, popularnego programu telewizyjnego.