Farfalle z pomidorami i serem Feta
Farfalle z pomidorami i serem Feta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 369 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz oliwki calamatan, ser feta, makaron muszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Farfalle z kurczakiem, pomidorami, karmelizowaną cebulą i kozim serem, Pomidory z serem Feta, oraz Pomidory z serem Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż al dente.
Połączyć makaron, pomidory, oliwki, cebula, kapary, ser, i bazylia.
Wlać na vinaigrette i wrzucić lekko.