Farfalle z pomidorami i serem Feta

Farfalle z pomidorami i serem Feta
Farfalle z pomidorami i serem Feta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 369 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz oliwki calamatan, ser feta, makaron muszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Farfalle z kurczakiem, pomidorami, karmelizowaną cebulą i kozim serem, Pomidory z serem Feta, oraz Pomidory z serem Feta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotować makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Połączyć makaron, pomidory, oliwki, cebula, kapary, ser, i bazylia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
KaparyKapary
SerSer
OliwkiOliwki
CebulaCebula
BazyliaBazylia
MakaronyMakarony
3
Wlać na vinaigrette i wrzucić lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn