Farfalle z Pignole, Prosciutto i szpinakiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Farfalle z Pignole, Prosciutto, i szpinak spróbować. Jedna porcja zawiera 1157 kalorii, 36g białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.79 za porcję. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, rodzynki, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron Farfalle z Prosciutto, szpinakiem i orzeszkami pinii, Farfalle Z Groszkiem I Prosciutto, oraz Farfalle z cukinią i Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzać orzechy pignole na małej patelni.
Dodać rodzynki do wrzącej wody, aż będą pulchne i odcedzić. Na dużej patelni rozgrzać olej i podsmażyć czosnek.
Dodaj szpinak i wymieszaj, gotując, aż zwiędnie.
Gotuj farfalle zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Po zakończeniu odcedzić i umieścić farfalle w dużej misce z orzechami, rodzynkami, mieszanką szpinaku, prosciutto, solą i pieprzem oraz startym serem.