Farfalle z kiełbasą, pomidorami i śmietaną
Farfalle z kiełbasą, pomidorami i śmietaną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 824 kalorii. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, farfalle, Bazyl i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 340 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Farfalle z kiełbasą, pomidorami i śmietaną, Farfalle z brokułami, marchewką i pomidorami, oraz Farfalle z pomidorami i serem Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kiełbasę i pokruszoną czerwoną paprykę. Sauté aż kiełbasa nie jest już różowy, zerwanie z tyłu widelca, o 5 protokół.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć, aż cebula będzie miękka i kiełbasa jest rumiane, o 3 minut dłużej.
Dodać pomidory i śmietanę. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina kiełbasy zgęstnieje, o 3 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
W międzyczasie gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania. Powrót makaron do tego samego garnka.
Dodać mieszankę kiełbasy i wrzucić na średnim ogniu, aż sos pokryje makaron, dodając zastrzeżone gotowania cieczy przez 1/4 garści, jeśli mieszanina jest sucha.
Makaron przełożyć do naczynia.
Podawać, przechodząc ser oddzielnie.