Farfalle z cukinią i Pietruszkowo-migdałowym Pesto
Farfalle z cukinią i Pietruszkowo-migdałowym Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 781 kalorii, 22g białka, oraz 37 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz prażone migdały, płaskie liście pietruszki, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Makaron Farfalle z winegretem z buraków i Pesto z pietruszki, Pesto i migdał Farfalle, oraz Pesto z cukinii z krewetkami i Farfalle.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj farfalle i gotować, aż będzie al dente.
Tymczasem w robocie kuchennym pulsuj ząbek czosnku, aż zostanie drobno posiekany.
Dodać migdały i pulsować, aż będą grubo posiekane.
Dodać natkę pietruszki i 1/2 szklanki oliwy z oliwek i proces, aż pietruszka jest drobno posiekane.
Dodać ser Parmigiano-Reggiano i pulsować tylko do momentu połączenia pesto. Doprawić solą i pieprzem i zeskrobać pesto do dużej, płytkiej miseczki.
Na dużej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk.
Dodać cukinię i gotować na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości i rumiane w miejscach, o 5 protokół.
Dodać pokruszony czerwony pieprz i doprawić solą i pieprzem.
Przenieść cukinię do miski z pesto.
Dodaj farfalle, dobrze wrzucić i służyć.