Farfalle w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami
Farfalle w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami to Wegetariańskie danie główne. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 741 kalorii, 18g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka bazylii, soli i pieprzu, makaronu farfalle i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Farfalle z cukinią i sosem pomidorowym Sun Gold, Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, oraz Farfalle z kurczakiem i suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając 1 do 2 łyżek. sól w wodzie, w razie potrzeby. Odstawić.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i szalotki, i podsmażyć 1 minutę.
Zdjąć z ognia; wymieszać z wódką. Powrót do ognia; gotować 2 do 3 minut lub aż płyn zmniejszy się o połowę. Wymieszać z bulionem, sosem do makaronu i pomidorami.
Posypać solą i pieprzem do smaku.
Doprowadzić sos do niskiego wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiego, i gotować na wolnym ogniu 15 do 18 protokół. Wymieszać w śmietanie ubijania, i gotować 4 do 5 Więcej minut. Wymieszać z gorącym ugotowanym makaronem.
Na dużym półmisku lub misce umieścić masę makaronową i posypać bazylią oraz, w razie potrzeby, świeżo startym parmezanem.