Farfalle Jeanne Thiel Kelley ze złotymi burakami i orzeszkami piniowymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Farfalle Jeanne Thiel Kelley ze złotymi burakami i orzeszkami piniowymi. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz makaron farfalle, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farfalle ze złotymi burakami, zielenią buraczaną i orzeszkami piniowymi, Farfalle z pancettą, orzeszkami pinii i szałwią, oraz Makaron Farfalle z Prosciutto, szpinakiem i orzeszkami pinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym (12-calowy) patelnia ciężka, toast orzeszki piniowe na średnim ogniu, aż złoty i pachnące.
Przełożyć do miski do ostygnięcia.
Dodać połowę oliwy z oliwek na patelni i ciepła na średnim, aż mieni się.
Dodać cebulę i podsmażyć, aż zacznie mięknąć i włączyć złoty. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego, doprawić solą i kontynuować gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka i karmelizowana, o 30 protokół.
Podczas gdy cebula karmelizuje, obrać buraki i pokroić każdy na 8 klinów, a następnie pokroić zieleninę w 1-calowe paski. Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotować buraki do miękkości, 10-15 minut.
Wyjąć je łyżką szczelinową do miski do ostygnięcia, pozostawiając wodę do gotowania makaronu.
Gdy cebula jest karmelizowana, dodaj czosnek i gotuj przez 3 minuty dłużej, następnie dodaj warzywa z buraków na cebulę i polej pozostałą oliwą. Przykryć i kontynuować gotowanie, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół.
Zagotować wodę i dodać makaron. Gotować do al dente, następnie odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu. Powrót makaron do garnka, dodać mieszankę cebuli i buraków, i wrzucić do połączenia.
Dodać parmezan i makaron wody 1/4 szklanki na raz, i gotować na małym ogniu, aby utworzyć jedwabisty SOS.
Podawać z prażonymi orzeszkami piniowymi i więcej parmezanu.