Farfalle Jeanne Thiel Kelley ze złotymi burakami i orzeszkami piniowymi

Farfalle Jeanne Thiel Kelley ze złotymi burakami i orzeszkami piniowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Farfalle Jeanne Thiel Kelley ze złotymi burakami i orzeszkami piniowymi. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz makaron farfalle, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farfalle ze złotymi burakami, zielenią buraczaną i orzeszkami piniowymi, Farfalle z pancettą, orzeszkami pinii i szałwią, oraz Makaron Farfalle z Prosciutto, szpinakiem i orzeszkami pinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym (12-calowy) patelnia ciężka, toast orzeszki piniowe na średnim ogniu, aż złoty i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przełożyć do miski do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać połowę oliwy z oliwek na patelni i ciepła na średnim, aż mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać cebulę i podsmażyć, aż zacznie mięknąć i włączyć złoty. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego, doprawić solą i kontynuować gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka i karmelizowana, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Podczas gdy cebula karmelizuje, obrać buraki i pokroić każdy na 8 klinów, a następnie pokroić zieleninę w 1-calowe paski. Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotować buraki do miękkości, 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Wyjąć je łyżką szczelinową do miski do ostygnięcia, pozostawiając wodę do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Gdy cebula jest karmelizowana, dodaj czosnek i gotuj przez 3 minuty dłużej, następnie dodaj warzywa z buraków na cebulę i polej pozostałą oliwą. Przykryć i kontynuować gotowanie, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa BuraczaneWarzywa Buraczane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
ZieloniZieloni
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
8
Zagotować wodę i dodać makaron. Gotować do al dente, następnie odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu. Powrót makaron do garnka, dodać mieszankę cebuli i buraków, i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodać parmezan i makaron wody 1/4 szklanki na raz, i gotować na małym ogniu, aby utworzyć jedwabisty SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
10
Podawać z prażonymi orzeszkami piniowymi i więcej parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn