Fantazyjne Paluszki Rybne

Fantazyjne Paluszki Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj fantazyjnych paluszków rybnych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 367 kalorii, 29g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 4,87 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sól koszerną, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fantazyjne Paluszki Rybne, Fancy Fish' N ' Chips, oraz Paluszki rybne bez smażenia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce, mieszając trzepaczką. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Pokryć blachę sprayem do pieczenia i równomiernie rozprowadzić olejem; rozgrzać w piekarniku 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Mąkę i czarny pieprz połączyć w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Połącz 1/2 szklanki piwa, mieszankę musztardy, sok z limonki, białka i jajko w płytkim naczyniu; wymieszaj trzepaczką do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MusztardaMusztarda
PiwoPiwo
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Umieść panko, nasiona dyni, Kminek i pieprz chipotle w robocie kuchennym; pulsuj 20 razy lub do postaci grubych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
KminekKminek
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
7
Umieścić mieszaninę panko w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
8
Rybę posypać równomiernie solą. Pracując z jednym kawałkiem na raz, pogłębiaj ryby w mieszaninie mąki. Zanurzyć w mieszaninie jaj i pogłębiać w mieszaninie panko, aż do całkowitego przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
RybyRyby
SólSól
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
JajkoJajko
9
Wyjmij rozgrzaną blachę z piekarnika; umieść rybę na patelni i wróć do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Piec w 425 przez 15 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Podawać natychmiast z sosem i limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
SOSSOS
12
Zrównoważony wybór: jeśli Halibut pacyficzny nie jest dostępny, alternatywą może być rdzawiec z Alaski i dorsz Amerykański.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
DorszDorsz

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn