Family Fresh Green Bean Casserole
Przepis Rodzina świeża zapiekanka z zieloną fasolą może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Na 91 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, sól koszerną, grzyby baby portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Świeża Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, Świeża Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Świeża Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać fasolę i gotować aż tylko miękkie, ale nadal firma, o 5 do 7 protokół.
Usuń fasolę z wody do dużej miski z wodą z lodem, aby zachować kolor i zatrzymać gotowanie.
Fasolę odsączyć i odstawić.
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i podsmażyć, aż przezroczyste. Wymieszać grzyby, doprawić solą i pieprzem, do smaku i podsmażyć około 3 do 5 minut.
Dodać mąkę i mieszać przez kolejną minutę, aby ugotować surowy smak mąki, a następnie ubić kwaśną śmietanę. Dusić tylko przez kilka minut, aby przynieść smaki razem i smak przypraw.
Pokroić fasolkę szparagową na 2-calowe kawałki. Pozostałe 2 łyżki masła roztopić na małej patelni. Zmiażdżyć płatki zbożowe w plastikowej torebce do zamykania i dodać je do patelni z masłem. Wrzuć do płaszcza.
Rozłóż fasolkę szparagową na dnie 9-calowego naczynia zapiekanki.
Wlać całą mieszankę sosu grzybowego na fasolę i top z tartym serem.
Posypać masłem płatki zbożowe i piec w rozgrzanym piekarniku 400 stopni F, aż światło złoty kolor i bąbelki, około 20 protokół.
Wyjąć z piekarnika i podawać.