Family Fresh Green Bean Casserole

Family Fresh Green Bean Casserole
Przepis Rodzina świeża zapiekanka z zieloną fasolą może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Na 91 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, sól koszerną, grzyby baby portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Świeża Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, Świeża Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Świeża Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodać fasolę i gotować aż tylko miękkie, ale nadal firma, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
Usuń fasolę z wody do dużej miski z wodą z lodem, aby zachować kolor i zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Fasolę odsączyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
7
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać cebulę i podsmażyć, aż przezroczyste. Wymieszać grzyby, doprawić solą i pieprzem, do smaku i podsmażyć około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dodać mąkę i mieszać przez kolejną minutę, aby ugotować surowy smak mąki, a następnie ubić kwaśną śmietanę. Dusić tylko przez kilka minut, aby przynieść smaki razem i smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Pokroić fasolkę szparagową na 2-calowe kawałki. Pozostałe 2 łyżki masła roztopić na małej patelni. Zmiażdżyć płatki zbożowe w plastikowej torebce do zamykania i dodać je do patelni z masłem. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Rozłóż fasolkę szparagową na dnie 9-calowego naczynia zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
12
Wlać całą mieszankę sosu grzybowego na fasolę i top z tartym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
Posypać masłem płatki zbożowe i piec w rozgrzanym piekarniku 400 stopni F, aż światło złoty kolor i bąbelki, około 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Wyjąć z piekarnika i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn