Fagiano alla Contadina: Bażant w stylu rolnika

Fagiano alla Contadina: Bażant w stylu rolnika
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Fagiano alla Contadina: Bażant, Farmer Style spróbuj. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 151 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, tłuszcz z powrotem, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kurczak jak zrobiłaby żona rolnika: Pollo alla Contadina, Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, oraz Gulasz z dyni po argentyńsku z serem farmerskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ćwierć ptaki i doprawić solą i pieprzem. W 14 do 16-calowej patelni, podgrzać lardo na dużym ogniu. Podsmażamy drób ze wszystkich stron, następnie wyjmujemy na talerz i rezerwujemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
DróbDrób
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj cebulę, szałwia, liście laurowe, czosnek, i rozmaryn i gotować na dużym ogniu 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Dodać bulion i pomidory, doprowadzić do wrzenia i powrócić drobiu na patelnię, każdy kawałek zawinięty w pancetta (zabezpieczyć wykałaczką, jeśli to konieczne). Zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, odkryte, 30 minut, lub aż soki uruchomić jasne z kawałka ptaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
DróbDrób
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Kawałki ptaków wyjąć na półmisek, sprawdzić sos do przyprawiania, wymieszać z natką pietruszki i łyżką na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn