Facet gotuje z dziećmi: Schab Jessie z sosem jabłkowym

Facet gotuje z dziećmi: Schab Jessie z sosem jabłkowym
Facet gotuje z dziećmi: Schab Jessie z sosem jabłkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 1043 kalorie. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz gałązki tymianku i cytryny kliny, czosnek, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schab pieczony z ziołami z sosem jabłkowo-jabłkowym, Schab pieczony z pieczonych jabłek i sosem jabłkowym, oraz Schab nadziewany jabłkiem w sosie jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Cebulę podsmażyć na patelni na średnim ogniu na maśle przez 1 do 2 minut, a następnie dodać jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
świeża Resztkaświeża Resztka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać szałwię, tymianek, czosnek, brązowy cukier, sól, pieprz i sok jabłkowy, a następnie wycisnąć połowę cytryny do mieszaniny. Gotować i delikatnie mieszać, aż sok jabłkowy jest zmniejszona i cebula są przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
RamięRamię
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
3
Dodaj szpinak do mieszaniny, przykryć patelnię i gotować, aż szpinak zwiędnie, o 2 protokół. Nie chcesz rozgotować szpinaku, po prostu go zwiędnij. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dla wieprzowiny: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
5
Umieść patelnię saute na średnim ogniu i rozpuść 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Posypać wieprzowinę solą i pieprzem, a szczypcami ułożyć polędwicę na rozgrzanym maśle. Dokładnie brązową wieprzowinę ze wszystkich stron, łącznie 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
świeża Resztkaświeża Resztka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Wierzch wieprzowy z liśćmi szałwii, tymiankiem (uważaj, bo tymianek może pękać) i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Dodać pozostałą 1 łyżkę masła i wstawić do piekarnika. Gotować wieprzowinę 20 do 30 minut, ale upewnij się, że nie rozgotować. Temperatura wewnętrzna powinna odczytywać 160 stopni F na termometrze do mięsa. (Jeśli obawiasz się przegotowania, włącz piekarnik na ciepło, kończąc resztę naczynia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
9
Przełożyć wieprzowinę na talerz, namiot z folią i odstawić na odpoczynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Usuń całe liście z patelni saute.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Do sosu: na patelni rumiano wieprzowinę, roztopić masło na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Mąkę posypać gorącymi sokami z patelni i ubić razem, aby uzyskać zasmażkę. Nadal ubijać i gotować zasmażkę, aż zmieni kolor na jasnobrązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Ubij w cydrze jabłkowym i nadal mieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
14
Wlać bulion z kurczaka i gotować mieszaninę, aż sos będzie gęsty, 5 do 7 minut w zależności od żądanej grubości. Wycisnąć połowę cytryny do mieszaniny. Smak do przypraw (sól, pieprz itp.).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
15
Posypać rozdarte liście estragonu. Na koniec ubijamy śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
16
Podawać: cebulę-jabłko saute podzielić na 4 talerze. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podzielić na saute cebulowo-jabłkowe. Przykryj wieprzowinę sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
17
Dekoruj tymiankiem i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
18
Podawać z cous cous i szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejabłecznikjabłecznik2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskamiBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskami6do 8 jabłek Gravensteina lub innych kwaśnych jabłek, skórek, cienko pokrojonychdo 8 jabłek Gravensteina lub innych kwaśnych jabłek, skórek, cienko pokrojonych4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 funt dużych krewetek, obranych i pozbawionych żyłek, z usuniętymi ogonkami1 funt dużych krewetek, obranych i pozbawionych żyłek, z usuniętymi ogonkami591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweramięramię4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukinia pokrojona w kostkę 2,5 cmcukinia pokrojona w kostkę 2,5 cm4krewetki i żyłkiCous cous i szparagi, do serwowaniaCous cous i szparagi, do serwowania63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka uniwersalnamąka uniwersalna6świeże liście szałwii, posiekaneświeże liście szałwii, posiekane2Batoniki toffi Heathposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek4gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekany czosnekposiekany czosnek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweO (lub mniej) ciężkiej śmietanie do biciaO (lub mniej) ciężkiej śmietanie do bicia4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1largesplasterki pomarańczy, przekrojone na pół, do dekoracjiplasterki pomarańczy, przekrojone na pół, do dekoracji1sprigKliny tymiankowo-cytrynowe, do dekoracjiKliny tymiankowo-cytrynowe, do dekoracji6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.schabschab1czerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona4do 5 świeżych liści szałwiido 5 świeżych liści szałwii4do 5 rozdartych liści estragonudo 5 rozdartych liści estragonu23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone, podzielonemasło niesolone, podzielone43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn