Parzony Pudding śliwkowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 696 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 5 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skrócenie, zmielony cynamon, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pudding Śliwkowy, bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, oraz Pudding Śliwkowy Parfaits dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Obficie nasmaruj dno i stronę 4-kubkowej formy żaroodpornej. W dużej misce wlać mleko na bułkę tartą. Mieszać w skracanie i melasę, aż dobrze wymieszane. Wymieszać pozostałe składniki budyniu, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kromki Chleba Pełnoziarnistego Bez Skórek
świeże Jagody, Maliny, Jeżyny I Pokrojone Truskawki
3/4 łyżeczki Melasy
Wskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe I
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Wlać do formy. Przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
3
Umieść formę na stojaku w holenderskim piekarniku.
Wlać wrzącą wodę do poziomu stojaka. Przykryć i podgrzać do wrzenia. Utrzymuj wodę gotującą się na małym ogniu około 3 godzin lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. (Jeśli konieczne jest dodawanie wody podczas gotowania na parze, Odkryj i szybko dodaj wrzącą wodę.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Pokrojonego W Kostkę Sera Provolone (1/2 Cala)
5
W 1 1/2-quart rondel, wymieszać wszystkie składniki sosu. Gotować na małym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.