Grillowany balsamiczny-marynowany London Broil z czerwoną cebulą

Grillowany balsamiczny-marynowany London Broil z czerwoną cebulą
Grillowany balsamiczny-marynowany London Broil z czerwoną cebulą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz ocet balsamiczny, ząbki czosnku, top round London broil i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Balsamiczny Marynowany Broil Londyński, Grillowany Marynowany Broil Londyński, oraz Grillowany Marynowany Broil Londyński.

Instrukcje

1
Wymieszać czosnek, 3 łyżki octu, 1 1/2 łyżki oleju, 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu i wlać do 1-quart zamykanej plastikowej torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
OcetOcet
CzosnekCzosnek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodaj stek do marynaty, obracając płaszcz, i marynować, schłodzone, obracając worek od czasu do czasu, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
3
Doprowadzić do temperatury pokojowej, następnie wyjąć stek z marynaty i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
4
Przyciąć korzeniowe końce cebuli lekko, pozostawiając je nienaruszone, a następnie połówki wzdłuż i pociąć połówki wzdłuż na kliny o grubości 3/4 cala. Włóż 1 Drewniany pick poziomo przez każdy klin (aby utrzymać go w stanie nienaruszonym podczas grillowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Pozostałą łyżkę octu i 1 1/2 łyżki oleju oraz sól i pieprz do smaku ubić w misce i dodać cebulę, delikatnie podrzucając do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OcetOcet
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Otwory wentylacyjne na dnie grilla. Zapal duży rozrusznik kominowy z węgla drzewnego (80 do 100 brykietów) i wlej zapalony węgiel drzewny na Dolny stojak, pozostawiając około jedną czwartą dolnego stojaka wolnego od węgla drzewnego i bankowość pozostałych węgli w całej reszcie dolnego stojaka tak, że węgle są około 3 razy wyższe po przeciwnej stronie. Węgiel drzewny jest średnio gorący, gdy możesz trzymać rękę 5 cali nad najgrubszą warstwą węgli przez 3 do 4 sekund. 3sear stek na lekko naoliwionej grill rack na najgrubszej warstwie węgli, odkryte, 1 Minuta z każdej strony, a następnie przenieść stek na obszarze mniej węgli i grill, odkryte, obracając od czasu do czasu i przenoszenie do najchłodniejszej okolicy grilla, jeśli brązowieje zbyt szybko, aż termometr włożony poziomo 2 cali do rejestrów mięsa 120 ° F, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Przenieść na talerz i odstawić 10 minut (stek będzie nadal gotować, osiągając średnio rzadkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
1
Rozgrzej wszystkie palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut.
2
Podsmaż stek na lekko naoliwionym stojaku grillowym, odsłoniętym, 1 minutę z każdej strony, a następnie zmniejsz ciepło do umiarkowanego. Stek z grilla, pokryty, obracając się od czasu do czasu, aż termometr włożony poziomo 2 cale do rejestrów mięsa 120 ° F, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Przenieść na talerz i odstawić 10 minut (stek będzie nadal gotować, osiągając średnio rzadkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
1
Podczas stek stoi, grill cebuli (pokryte tylko w przypadku korzystania z grilla gazowego) na umiarkowanym ogniu, obracając się raz, do miękkości, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Podawać cebulę ze stekiem; pokroić stek w poprzek na cienkie plasterki, trzymając nóż pod kątem 45 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1
* Stek można marynować do 1 dnia.* Jeśli nie jesteś w stanie grillować na zewnątrz, stek i cebula mogą być gotowane, oddzielnie, w gorącej lekko naoliwionej dobrze przyprawionej patelni grillowej na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz i obniżając ciepło, jeśli to konieczne, około 15 minut w sumie dla steku i 6 minut dla cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn