Etniczny Deser Jogurtowy

Etniczny Deser Jogurtowy
Need a bezglutenowy i wegetariański posiłek poranny? Etniczny Deser jogurtowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka nasion kardamonu, cukru, pistacji i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Etniczny Deser Jogurtowy, Jaja Etniczne, oraz Etniczny boczek z indyka i ziemniaki zupa bez bulionu.

Instrukcje

1
Zmielić nasiona kardamonu. Posiekać daktyle i pistacje coarsely.In miskę, wymieszać Greckie wyhodowane mleko kokosowe, cukier i posiekane daktyle.Podzielić między 2 miski służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt Z Mleka KokosowegoJogurt Z Mleka Kokosowego
Nasiona KardamonuNasiona Kardamonu
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
DaktyleDaktyle
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Na wierzch posypać nasionami kardamonu i pistacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KardamonuNasiona Kardamonu
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn