Etniczny boczek z indyka i ziemniaki zupa bez bulionu

Etniczny boczek z indyka i ziemniaki zupa bez bulionu
Etniczny styl indyka boczek i ziemniaki zupa bez bulionu może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. Ten przepis służy 2. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Go Dairy Free Ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, curry, imbir, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Etniczny boczek z indyka i ziemniaki zupa bez bulionu, Przystawki Z Indyka W Stylu Azjatyckim, oraz Kanapka z indykiem, boczkiem i brokułami Rabe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Cebulę cienko pokroić. Posiekać indyka bacon.In rondel, rozgrzać oliwę z oliwek i gotować cebulę na średnim ogniu do miękkości. Wymieszaj boczek z indyka, ziemniaki i imbir. Sauté for1-2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Z IndykaBoczek Z Indyka
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać wodę, zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie. Gdy ziemniaki będą miękkie, wyłączyć ogień, przenieść zupę do blendera i puree zupę, aż będzie gładka.Odstawić zupę do rondla, podgrzać na średnim ogniu i wymieszać z almond plus. Gdy zupa się rozgrzeje, wymieszaj curry i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Opcjonalnie Starty Ser Cheddar I Pokrojona Zielona CebulaOpcjonalnie Starty Ser Cheddar I Pokrojona Zielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Magazyn