Etniczny boczek z indyka i ziemniaki zupa bez bulionu

Etniczny styl indyka boczek i ziemniaki zupa bez bulionu może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. Ten przepis służy 2. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Go Dairy Free Ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, curry, imbir, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Etniczny boczek z indyka i ziemniaki zupa bez bulionu, Przystawki Z Indyka W Stylu Azjatyckim, oraz Kanapka z indykiem, boczkiem i brokułami Rabe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Cebulę cienko pokroić. Posiekać indyka bacon.In rondel, rozgrzać oliwę z oliwek i gotować cebulę na średnim ogniu do miękkości. Wymieszaj boczek z indyka, ziemniaki i imbir. Sauté for1-2 minut.
Dodać wodę, zwiększyć ciepło i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie. Gdy ziemniaki będą miękkie, wyłączyć ogień, przenieść zupę do blendera i puree zupę, aż będzie gładka.Odstawić zupę do rondla, podgrzać na średnim ogniu i wymieszać z almond plus. Gdy zupa się rozgrzeje, wymieszaj curry i cynamon.