Estragon marchew i groszek

Estragon marchew i groszek
Marchew estragon i groszek może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 35 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 40 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, estragon, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Marchew Estragonowa, Marchew smażona z estragonem, oraz Marchew i seler estragon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondelku umieścić groszek cukrowy i wodę. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj marchew i masło; przykryć i gotować 2 protokół. Wymieszaj estragon, musztardę Dijon, ocet jabłkowy i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Musztarda DijonMusztarda Dijon
EstragonEstragon
MasłoMasło
MarchewMarchew
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn