Estragon Julep
Ten przepis serwuje 1 i kosztuje $9.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 634 kalorie. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz bourbon, pernod, estragon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Estragon! Sos do sałatek z miodem Dijon i estragonem, Mint Julep, oraz Mint Julep.
Instrukcje
Dodać cukier waniliowy: zmielić cukier i nasiona wanilii w blenderze do sproszkowania (jak cukier cukierniczy). Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 miesiąca.
Przygotuj napój: napełnij wysoką szklankę lodem, aby ją schłodzić. Wymieszaj truskawki, 2 łyżeczki cukru waniliowego i 3 gałązki estragonu w shakerze koktajlowym.
Dodać lód, następnie przykryć i dobrze wstrząsnąć. Wyrzuć lód ze szkła. Napełnij kruszonym lodem, a następnie odcedź napój do szklanki. Zmiażdżyć pozostałą gałązkę estragonu płaską stroną noża; dodać do napoju.
Zdjęcie dzięki uprzejmości Charles Masters