Estragon-Crusted Rostbef
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Estragon-Crusted rostbef może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 355 kalorii, 47g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka wołowiny top round pieczeń, pieprz, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczona polędwica wołowa z sosem estragonowym Cornichon, Pieczony filet wołowy z sosem Grzybowo-estragonowym, oraz Czosnek Crusted Pieczeń Wołowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. spryskaj płytką patelnię sprayem do gotowania; umieść wołowinę na patelni. W małej misce wymieszaj sól, pieprz, czosnek, suszony estragon i olej. Rub mieszaninę ze wszystkich stron wołowiny.
Piec odkryte 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Piec 30 do 40 minut dłużej lub do pożądanej doneness. Przykryć; odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Dekoruj gałązkami estragonu.