Erytrejsko-etiopski gulasz wołowy-Tsebhi SGA lub Key Wet

Erytrejsko-etiopski gulasz wołowy-Tsebhi SGA lub Key Wet
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj gulaszu z Erytrei / Etiopii-Tsebhi Sgan lub Key Wet. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Mieszanka wołowiny, wody, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Etiopska uczta: mielony gulasz wołowy, zielenina i chleb Teff (Minchet Abish, Ye ' Basza Gomen i Ingera), Etiopski Gulasz Z Kurczaka, oraz Gulasz Z Ciecierzycy Po Etiopsku dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn