Ensalada de Papa con Atun (Sałatka z ziemniaków i tuńczyka)

Ensalada de Papa con Atun (Sałatka z ziemniaków i tuńczyka) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 176 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać ząbek czosnku, sok z cytryny, ocet marudzić, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka Pastan i tuńczyk (Ensalada de Pasta y Atún), Torticas de Atún (placki z tuńczyka), oraz Cebiche De Atun (Peruwiańska Ceviche Z Tuńczyka W Puszkach) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić dressing: ubić razem oliwę z oliwek, sok z cytryny, skórkę, czosnek, kminek, paprykę, sól i pieprz, aż do blended.In dużą miskę, wrzucić sałatę z 1/2 sosu. Łyżka pozostały dressing na fasolkę szparagową, ziemniaki i tuńczyka. Składniki delikatnie równomiernie pokryć dressingiem. Ułóż sałatę na dużym talerzu. Na wierzch polać fasolką szparagową, ziemniakami i tuńczykiem, posypać papryką.
Podawać w temperaturze pokojowej.