Enchilado de Camarones

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Enchilado de Camarones. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 222 kalorie, 19g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liści laurowych, oliwa z oliwek, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Puerco Enchilado Tacos, Homar i kamienny Krab Enchilado, oraz Enchilado de Camerones (Deviled Shrimp) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni z sosem, na średnim ogniu, dodaj oliwę z oliwek, cebulę, paprykę, kminek czosnkowy, paprykę, sól i pieprz.
Saute aż cebula i papryka są miękkie, o 5 do 6 protokół.
Dodać wino, pomidory i liście laurowe i gotować przez 10 minut więcej. Zmniejszyć ogień i dodać krewetki. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu i gotować, aż krewetki są w pełni gotowane, o 6 do 8 protokół.
Podawać mieszaninę krewetek na gotowanym brązowym ryżu i posypać posiekaną kolendrę na górze.
Danie podawać z limonkami i ostrym sosem.