Enchiladas z kurczakiem i śmietaną
Przepis Kurczak i śmietana Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 50 minut. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mączne tortille, mleko colby & Monterey jack sery, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Sour Cream Chicken Enchiladas, Sour Cream Chicken Enchiladas, oraz Sour cream chicken enchiladas.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Połącz kurczaka, 1 szklanka każdej śmietany i sera, 1/4 szklanki salsy, kolendry i kminku.
Łyżka około 1/4 szklanki mieszanki kurczaka w dół środka każdej tortilli; zwinąć.
Miejsce, szew boki w dół, w naczyniu do pieczenia 13x9 cali; top z pozostałą salsą. Kryć się.
Posypać pozostałym serem; piec 5 min. albo aż się stopi. Top z sałatą, pomidorami i pozostałą śmietaną.