Enchiladas Ole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka zielonej cebuli, pieprz, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), Enchiladas de Pollo (Chicken Enchiladas), oraz Enchiladas z kurczaka (Enchiladas de Pollo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść ostrze w robocie kuchennym i dodaj 1/2 szklanki cebuli i następne 3 składniki; proces.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.