Enchiladas Ogrodowe
Przepis Ogród Enchiladas jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 12 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukinię, cheddar i sery monterey jack, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Obfite Enchiladas Z Cukinii Ogrodowej, Garden Capunti-makaron ze świeżymi ogrodowymi smakami (bezmięsny poniedziałek), oraz Prawie Słynna Sałatka Ogrodowa (Naśladowca Ogrodu Oliwnego) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Gotować i mieszać chayotes w sosie na dużej patelni na średnim ogniu 5 min.
Dodać kukurydzę, paprykę, marchew i oregano; gotować 5 min., mieszając od czasu do czasu. Cukinię wymieszać; ugotować i wymieszać 5 min.
Zanurz 1 tortillę w sosie enchilada; łyżka 1/4 szklanki mieszanki warzywnej w dół środka tortilli, następnie posypać 1 łyżką. ser.
Miejsce, szew stronie w dół, w 13x9-calowe naczynie do pieczenia spryskane sprayem do gotowania. Powtórzyć z pozostałymi tortillami; przykryć pozostałym sosem i serem.
Piec 20 min. lub aż do przegrzania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.