Enchilada Dip
Dip Enchilada może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Jest idealny do Super Bowl. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, piersi z kurczaka, ser i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kurczak Enchilada Dip, Ciasto Enchilada z 2-minutowym sosem Enchilada, oraz Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Beat twarogu, 1 szklanka rozdrobnionego sera, chili i przypraw w małej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z kurczakiem.
Rozłóż na 9-calowy talerz ciasta.
Piec 20 do 30 minut lub aż dip jest lekko rumiane i ogrzane przez.
Posypać pozostałą 1/2 Puchar rozdrobniony ser; odstawić 10 protokół.
Podawać jako dip z krakersami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.