Ember-pieczone stosy focaccia

Ember-pieczone stosy focaccia
Ember-pieczone stosy focaccia wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1254 kalorii, 34g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 5,72 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 32 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z BBC Good Food wymaga rolki focaccia, orzechów pinii, mżawki oliwy z oliwek i kilku liści bazylii. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczone Bakłażany Parmezan, Pieczone Bakłażany Kozi Ser Stosy, oraz Ziemniaki Pieczone W Soli Z Kremem Z Szalotki.

Instrukcje

1
Połowę focaccia przez środek, a następnie skropić obie ścięte strony odrobiną balsamiczną i olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FocacciaFocaccia
Cienki-Cienki-
2
Posmaruj duży kwadrat folii odrobiną oleju, a następnie posadź bazę foccacia pośrodku. Wierzch polać plasterkiem pieprzu, mniej więcej takiej samej wielkości jak chleb, a następnie rozłożyć połową tapenady.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Połówkę cukinii ułożyć na wierzchu, rozsypać kilkoma liśćmi bazylii i połową orzeszków piniowych. Powtórz warstwy ponownie, a następnie zakończ trzecią warstwą prażonego pieprzu. Wierzch z drugą połową chleba, następnie zawiń szczelnie w folię. Nadrobić dzień do przodu lub zamrozić teraz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Aby ugotować, umieść owinięty stos bezpośrednio na węglach (lub na stojaku, jeśli używasz grilla gazowego)i piecz przez 10 minut z każdej strony lub 15 minut z każdej strony od zamrożonego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Focaccia świetnie współpracuje z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 48 dolarów.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia7
Magazyn