Elsa ' s Warm Chicken Liver Spread with the Works
Elsa rozgrzana wątróbka z kurczaka z pracami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 368 kalorii, 14g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wątróbek drobiowych, szalotki, mielonego tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Ciepła sałatka z wątróbki drobiowej, Ciepła sałatka z wątróbką drobiową i jabłkami, oraz Ciepła sałatka z karczocha i wątróbki drobiowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i pocić je 15 minut; - nie pozwól brązowy. Gdy cebula będzie słodka i delikatna, dodaj wątróbki i trochę podgrzej. Gotować, aż wątróbki są twarde i gotowane przez, inny 5 do 6 protokół.
Podczas gdy wątróbki gotować, umieścić chleb na blasze i piec w piekarniku do wyschnięcia i tosty, 5 do 6 minut.
Pokroić tosty chleb kromki rogu do rogu. Ułóż Trójkąty tostowe w koszyku na chleb.
Połączyć sól, pieprz i tymianek i posypać wątróbki i cebulę.
Umieścić mieszaninę w robocie kuchennym w partiach i zmielić na gładką masę.
Napełnić ramekins lub innych małych potraw z cornichons, szalotki, musztarda, i kapary i zorganizować wokół ciepłego spread i tosty kosz.