Kokosowy Twarog Junket
Coconut Curd Junket może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 262 kalorie, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka drobnego cukru, mleka, śmietany kokosowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 24%. Spróbuj Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, chutney z twarogu kokosowego, jak zrobić chutney z twarogu kokosowego, oraz Twaróg Kokosowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni rozpuścić agar-agar w 1 1/4 szklanki wody na średnim ogniu.
W innej patelni, połączyć cukier, Pozostałe 1 1/4 szklanki wody, mleko, krem kokosowy, i ekstrakt migdałowy na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Wlać mieszaninę cukru do miski, a następnie dodać mieszaninę agar-agar, upewniając się, aby dobrze wymieszać. Wstawić do lodówki na 2 do 3 godzin, lub do momentu ustawienia.
Pokrój w kostkę i umieść w miseczkach do serwowania, w razie potrzeby polewając owocami.