Eleganckie Ciasto Bananowe Z Białą Czekoladą

Eleganckie Ciasto Bananowe Z Białą Czekoladą
Elegancka Biała czekolada ciasto bananowe krem może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 670 kalorii, 9g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz fasolę waniliową, banany, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Elegancki Mus Z Białej Czekolady, Eleganckie Muffinki Z Białej Czekolady I Malin, oraz Ciasto Z Kremem Z Bananem I Białą Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować krem z białej czekolady: w średniej misce ubić żółtka i cukier do bladożółtości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Ubić skrobię kukurydzianą. W średnim rondlu podgrzej mleko i fasolę wanilii do temperatury poniżej wrzenia. Powoli ubijamy niewielką ilość gorącego mleka do mieszaniny żółtka, a następnie mieszamy z powrotem do patelni. Doprowadzić do wrzenia na małym ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wymieszać z masłem, następnie przecedzić mieszaninę przez sito.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Umieść folię na powierzchni mieszaniny, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie wymieszać z roztopioną białą czekoladą. Schłodzić ciasto krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Banany pokroić i wymieszać z sokiem z cytryny, aby nie odbarwiały. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
6
W dużej misce ubij schłodzoną śmietanę do uzyskania sztywnych szczytów. Składamy na śmietanę, następnie składamy banany i likiery. Napełnić skorupę tarty nadzieniem z kremu bananowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Krem Do CiastKrem Do Ciast
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Na wierzch obficie polać loki z białej czekolady, następnie polać kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
8
Podawać zaraz po złożeniu, aby skórka nie rozmiękła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
9
Aby zrobić loki z białej czekolady, ostrożnie narysuj obieraczkę do warzyw na szerokiej, płaskiej powierzchni w temperaturze pokojowej (około 80 stopni), aby uzyskać duże, cienkie loki. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn