Fantazyjny gulasz rybaka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.12 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 503 kalorie, 22g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz duszone pomidory, cebulę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pistacje można śledzić to danie główne z Jeżyna Chmurka ciasto z pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz rybaka, Gulasz rybaka, oraz Gulasz irlandzkiego Rybaka.
Instrukcje
1
Umieść grzyby w małym garnku i przykryj 1 szklanką bulionu z kurczaka. Doprowadzić do duszenia i gotować, aby zmiękczyć grzyby, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Grzyby wyjąć łyżką szczelinową i zachować oba do późniejszego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Rozgrzać dużą głęboką patelnię lub holenderski piekarnik na średnim ogniu, dodać EVOO i czosnek, seler, liście laurowe, marchew, koper włoski, cebula, wiązka ziół i trochę soli i pieprzu. Gotować częściowo pokryte 8 do 10 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i gotować 1 minutę. Następnie dodaj wino, pomidory i pozostałe 2 szklanki wywaru z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(wątroba I Szyja Usunięte)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać porcinis i ich zapasy, pomniejszone o kilka ostatnich łyżek, w których grys mógł się osiedlić. Dusić, aby nieco zgęstnieć i połączyć smaki, a następnie schłodzić i przechowywać w lodówce na posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu z orzechami pistacjowymi i tosty, aż pachnące i złoty. Drobno posiekać lub przetworzyć w robocie kuchennym na grube okruchy. Odstawić patelnię do ogrzania i stopić 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj panko i tosty, aż głęboki złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
7
Połączyć z posiekanymi orzechami i doprawić solą i pieprzem lub przyprawami do owoców morza. Przechowywać w szczelnym pojemniku, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Gdy będziesz gotowy do podania, usuń liście laurowe i wiązkę ziół. Podgrzej gulasz, przykryty, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
9
Pat ryby i przegrzebki morskie suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Podgrzać mżawkę oleju lub cienką warstwę sprayu do gotowania na średnim lub wysokim ogniu w każdej z 2 patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
11
Posypać halibuta przyprawami z owoców morza, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Halibut
12
Posypać przegrzebki odrobiną soli. Przyprawiony halibut gotować od 3 do 4 minut. Flip i gotować, aż nieprzezroczyste, 2 protokół więcej. Wyłączyć ogień i zarezerwować ryby na patelni. Gotować przegrzebki punktowane stronie w dół, aż cukry rozwijać i karmelizować, następnie odwrócić i gotować 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Halibut
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Wyjąć na talerz i odsączyć patelnię z odrobiną wermutu. W pozostałych 2 łyżkach masła dodać natkę pietruszki i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
Wermut
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Halibuta pokroić na kawałki. Kadzi gulasz do miski i nestle w halibut i przegrzebki. Top z wermutu i sosem cytrynowym i udekorować pistacjową bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Wermut
Halibut
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.