Fantazyjny gulasz rybaka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.12 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 503 kalorie, 22g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz duszone pomidory, cebulę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pistacje można śledzić to danie główne z Jeżyna Chmurka ciasto z pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz rybaka, Gulasz rybaka, oraz Gulasz irlandzkiego Rybaka.
Instrukcje
1
Umieść grzyby w małym garnku i przykryj 1 szklanką bulionu z kurczaka. Doprowadzić do duszenia i gotować, aby zmiękczyć grzyby, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Grzyby wyjąć łyżką szczelinową i zachować oba do późniejszego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Rozgrzać dużą głęboką patelnię lub holenderski piekarnik na średnim ogniu, dodać EVOO i czosnek, seler, liście laurowe, marchew, koper włoski, cebula, wiązka ziół i trochę soli i pieprzu. Gotować częściowo pokryte 8 do 10 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i gotować 1 minutę. Następnie dodaj wino, pomidory i pozostałe 2 szklanki wywaru z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
(wątroba I Szyja Usunięte)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina Wieprzowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 C. Białego Cukru
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać porcinis i ich zapasy, pomniejszone o kilka ostatnich łyżek, w których grys mógł się osiedlić. Dusić, aby nieco zgęstnieć i połączyć smaki, a następnie schłodzić i przechowywać w lodówce na posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu z orzechami pistacjowymi i tosty, aż pachnące i złoty. Drobno posiekać lub przetworzyć w robocie kuchennym na grube okruchy. Odstawić patelnię do ogrzania i stopić 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
świeża Resztka
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj panko i tosty, aż głęboki złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
7
Połączyć z posiekanymi orzechami i doprawić solą i pieprzem lub przyprawami do owoców morza. Przechowywać w szczelnym pojemniku, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Gdy będziesz gotowy do podania, usuń liście laurowe i wiązkę ziół. Podgrzej gulasz, przykryty, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
9
Pat ryby i przegrzebki morskie suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Podgrzać mżawkę oleju lub cienką warstwę sprayu do gotowania na średnim lub wysokim ogniu w każdej z 2 patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
11
Posypać halibuta przyprawami z owoców morza, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Halibut
12
Posypać przegrzebki odrobiną soli. Przyprawiony halibut gotować od 3 do 4 minut. Flip i gotować, aż nieprzezroczyste, 2 protokół więcej. Wyłączyć ogień i zarezerwować ryby na patelni. Gotować przegrzebki punktowane stronie w dół, aż cukry rozwijać i karmelizować, następnie odwrócić i gotować 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Halibut
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
13
Wyjąć na talerz i odsączyć patelnię z odrobiną wermutu. W pozostałych 2 łyżkach masła dodać natkę pietruszki i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Wermut
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
14
Halibuta pokroić na kawałki. Kadzi gulasz do miski i nestle w halibut i przegrzebki. Top z wermutu i sosem cytrynowym i udekorować pistacjową bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Wermut
Halibut
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.