Ekstremalne Makeover Chicken Salad Sammy
Extreme Makeover Chicken Salad Sammy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 24g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.43 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać scallion, pierś z kurczaka, koperek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ekstremalne Makeover Chleb Bananowy, Maple Waffle, Egg & Smoked Chicken Breakfast Sammy (gluten free!), oraz Makeover Hot Chicken Salad dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby ugotować kurczaka, przynieś rondel z wodą do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać kurczaka i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, lub aż gotowane przez.
Wyjąć z wody i całkowicie ostudzić. Gdy ostygnie, pokroić w kostkę 1/2 cala/1,3 centymetra.
Umieścić w misce z winogron, orzechy włoskie, koperek, szalotki, jogurt, sól i czarny pieprz. Wymieszać, aby połączyć.
Aby złożyć kanapki, umieść 4 kromki chleba na powierzchni roboczej. Dla każdej kanapki, top z 1/2 szklanki / 10 gramów rukoli, 1/2 szklanki/70 gramów sałatki z kurczaka, 1/4 szklanki / 29 gramów pokrojonej rzodkiewki i kolejny kawałek chleba.
Można również spróbować zastąpić krewetki dla kurczaka i orzechy laskowe dla orzechów włoskich!
Oszczędzaj gotującą wodę z kurczaka. Będzie lekko przyprawiony z kurczaka i może stanowić ładny bulion bazowy do zupy. Stój!
Na kanapkę: kalorie 260, białko 23 g, tłuszcz całkowity 6 g, węglowodany 28 g, Sód 460 mg, błonnik 5 g
Prawdziwie Zdrowa Rodzinna Książka Kucharska
Przedruk za zgodą prawdziwie zdrowej rodziny książka kucharska: Mega-pożywne posiłki, które są inspirowane, pyszne i modne przez Tina Ruggiero, M. S., R. D., zdjęcia Bill Bettencourt. Tina Ruggiero-Tina Ruggiero Po raz pierwszy wydana w 2013 roku przez Page Street Publishing.