Gruszka Limonka Żelatyna
Żelatyna gruszkowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, żelatynę z limonki, połówki gruszki w soku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gruszka Limonka Żelatyna, Sałatka Żelatynowa Gruszkowo-Limonkowa, oraz Sałatka gruszkowa z serkiem śmietankowym i żelatyną limonkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gruszki odcedzić, zastrzegając sok; gruszki odstawić i na bok. Odmierz sok; w razie potrzeby dodaj wodę do 1-1 / 2 filiżanek.
Wlać do rondla; doprowadzić do wrzenia.
Dodać żelatynę; mieszać do rozpuszczenia. Stopniowo dodawać twarożek, ubijając aż będzie gładki.
Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Mash reserved gruszki; złożyć do mieszaniny żelatyny. Złożyć ubitą polewą.
Wlać do 6-filiżanki miski do serwowania. Przechowywać w lodówce, aż zestaw.