Eklery Mini Tiramisu
Mini Tiramisu Éclairs to śródziemnomorska receptura, która serwuje 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest przyniesiony przez Chow. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka instant espresso w proszku, ser mascarpone, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Eklery Mini Tiramisu, Eklerki Tiramisu, oraz Mini eklery.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić.
Rozgrzać masło, mleko, odmierzoną wodę, cukier i sól w rondlu o średnim ciężarze na średnim ogniu, aż masło stopi się i płyn dojdzie do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, dodaj mąkę na raz i energicznie mieszaj drewnianą łyżką, aż dobrze się włączysz. Gotować, stale mieszając, aż ciasto wygląda lśniąco i jest gładkie w dotyku, a na dnie patelni uformowała się cienka folia, około 5 minut. (Ciasto z łatwością uformuje 1 dużą kulkę.)
Przenieść ciasto do miski miksera stojącego wyposażonego w uchwyt łopatkowy i pozostawić do ostygnięcia przez 5 minut. W międzyczasie napełnij małą miskę wodą i odstaw ją na bok.Z mikserem na średniej-niskiej prędkości, dodać 1 jajka i ubić, aż do całkowitego włączenia, co najmniej 1 minutę.
Dodać drugie jajko i ubić, aż do całkowitego włączenia, co najmniej 1 minutę. Zatrzymać mikser i zeskrobać trzepak i boki miski gumową szpatułką. Przywróć mikser do średniej prędkości, dodaj pozostałe jajko i ubijaj, aż mieszanina będzie gładka, lepka i błyszcząca, co najmniej 1 minutę więcej.
Przenieść ciasto do dużego worka rurowego wyposażonego w okrągłą końcówkę o średnicy 1/2 cala. (Alternatywnie, umieścić ciasto w dużej zamykanej plastikowej torbie i odciąć około 1/2 cala od jednego dolnego rogu.) Rury 20 (2-1 / 2-by-1-cal) palce na przygotowanej blasze do pieczenia, upewniając się, że są one o 1 cal od siebie. Delikatnie poklepać wszelkie delikatne końcówki palcem zanurzonym w zarezerwowanej misce z wodą.
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku, zmniejsz temperaturę do 177° i piec, aż ptysie będą złocistobrązowe, przewiewne i całkowicie suche w środku, około 30 do 35 minut (nie otwieraj drzwi piekarnika, dopóki nie upłynie co najmniej 30 minut).
Przenieś blachę do stojaka z drutu i niech Puffy ostygnie całkowicie, co najmniej 20 protokół.Do nadzienia: gdy jest gotowy do podania, umieść wszystkie składniki nadzienia w misce miksera stojącego wyposażonego w nasadkę do ubijania.
Ubijać na małej prędkości, aż cukier puder zostanie właśnie włączony. Zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj, aż powstaną średnie szczyty, o 30 sekund więcej.
Przenieść mieszaninę do dużego worka rurowego wyposażonego w okrągłą końcówkę o średnicy 1/2 cala. (Alternatywnie, umieścić wypełnienie w dużej plastikowej torebce zamykanej i odciąć około 1/2 cala od jednego dolnego rogu.)
Śmietanę, Marsalę i proszek espresso ubić w średniej misce, aż będzie gładka.
Dodać cukier puder i ubić na gładką masę; odstawić. (Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, aby łatwo spływać łyżką, ubijać więcej śmietany 1/2 łyżeczki na raz.) Do montażu: za pomocą noża do parkowania, wyciąć szczelinę w długim boku każdego eklera, uważając, aby nie przeciąć całej drogi przez ciasto. Delikatnie otwórz eklerki.
Wyjmij nadzienie z lodówki i włóż je do dolnej połowy każdego eklera. Zamknij eklery. Ostrożnie podnieś je palcami, zanurz wierzchołki w glazurze, a następnie zwróć je do glazury blachy do pieczenia-side up.
Umieścić proszek kakaowy w sitku o drobnych oczkach i przesiać go obficie na wierzchy eklerów.
Odstawić, aż do zestawów glazury, o 30 protokół.