Eggy Cheesy ConFusion Casserole
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, Eggy Cheesy ConFusion Casserole może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 9g tłuszczu i w sumie 211 kalorii. Za 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. 13 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w około 55 minut. Jeśli masz pod ręką salsę pico de gallo, jajka, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, który jest solidny. Serowy chleb jajeczny z masywną sałatką, Sernik Zamieszanie, oraz Eggy W Koszu są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj 2-litrowe naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Rozłóż ziemniaki do przygotowanego naczynia do pieczenia; posyp 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu.
W misce wymieszaj jajka, mieszankę włoskiego sera, cebulę, pico de gallo, 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu, grecką przyprawę i pieprz cayenne; polej ziemniaki.
Piec zapiekankę w nagrzanym piekarniku, aż lekko się zrumieni i jajka się ustawią, około 40 minut.