Eggwich Otwarty
Open-Faced Eggwich jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pomidory, musztardę miodową, babeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Działa dobrze jako bardzo przystępne danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Open Faced PLT, Kanapki Z Jajkiem Z Otwartą Twarzą, oraz Open-Faced NY Strip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj wodę do średniej patelni na głębokość 2 cali; doprowadzić do wrzenia. (Podczas gdy woda dochodzi do wrzenia, przygotować sos serowy Cheddar.) Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Rozbij jajka, jeden po drugim, do spodka; wsuń jajka, jeden po drugim, do gotującej się wody, trzymając spodek jak najbliżej powierzchni wody. Gotować na wolnym ogniu od 6 do 7 minut, aż temperatura wewnętrzna jaja osiągnie 160 (żółtko będzie stałe).
Podczas gdy jajka gotują się na wolnym ogniu, ułóż połówki muffinek i plasterki pomidorów na blasze do pieczenia. Broil 4 cali od ciepła (z drzwi piekarnika elektrycznego częściowo otwarte) 4 minut lub do babeczki są opiekane i plastry pomidora są ciepłe.
Muffinki posmarować musztardą, na wierzchu kromkę pomidora.
Wyjąć jajka z wody łyżką szczelinową i umieścić na plastrach pomidorów; top z sosem serowym Cheddar.