Eggnog Cutout Cookies
Ciasteczka Eggnog Cutout mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 4G tłuszczu i w sumie 152 kalorie. Ten przepis służy 24. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ajerkoniaku, masła, pasty do barwników spożywczych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Wycinane Świąteczne Ciasteczka, Halloween Cutout Cookies, oraz Spice Cutout Cookies dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubij jajka. Dodaj ajerkoniak.
Połącz mąkę, sól, sodę oczyszczoną i gałkę muszkatołową; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać. Przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę lub do łatwego w obsłudze.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do 1/8 cala. grubość.
Pokrój mąką 2-1 / 2 cala. foremki do ciastek.
Miejsce 2. osobno na natłuszczonych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do momentu, aż brzegi zaczną się brązowieć.
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.
W małej misce ubij cukier cukierniczy, w razie potrzeby gałkę muszkatołową i tyle ajerkoniaku, aby uzyskać konsystencję lukru.
W razie potrzeby dodaj barwnik spożywczy.
Rozłóż na schłodzonych ciasteczkach; odstawić do zastygnięcia.