Easy Vegetarian Corn Chowder
Łatwa wegetariańska zupa kukurydziana może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 78 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę z kernela, odtłuszczone mleko, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Kremowa Wegetariańska Pieczona Kukurydza, Jesienne zbiory Wegetariańska kukurydza i maślana zupa, oraz Easy Ham And Corn Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło. Cebulę i seler ugotować na maśle 3 minuty.
Ubić w mące i gotować 6 minut więcej, aż jasnobrązowy.
Trzepaczka w bulionie i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Wymieszać ze śmietaną kukurydzę, kukurydzę, marchewkę, pół na pół, mleko, gałkę muszkatołową, pieprz i sól. Dusić na małym ogniu 10 minut więcej.