Easy Slow Cooker Enchiladas
Easy Slow Cooker Enchiladas to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 593 kalorie, 48g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 17 fanów. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 30 minut. Jeśli masz mielony kminek, fasolę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Enchiladas, Slow Cooker Enchiladas, oraz Slow Cooker Enchiladas.
Instrukcje
Pokruszyć indyka na dużej patelni na średnim ogniu. Cebulę wymieszać, papryka, i czosnek do indyka. Gotować i mieszać, aż indyk jest całkowicie rumiane, 5 do 7 protokół.
Dodaj fasolę, czarna fasola, pomidory pokrojone w kostkę, woda, chili w proszku, kminek, sól, i pieprz; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, umieścić pokrywę na patelni, i gotować przez 10 protokół.
Wymieszać ser Cheddar i ser Monterey jack razem w misce.
Warstwa około 3/4 szklanki mieszaniny indyka, 1 tortilla i 1/2 szklanki mieszanki sera na dnie 5-quart powolnej kuchence; powtarzaj warstwy, aż składniki są w pełni wykorzystane, kończąc warstwą sera.
Gotować na niskim poziomie, aż do ogrzania przez, 5 do 7 godzin.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.