Easy Shrimp Pottickers
Easy Shrimp Pottickers może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 46 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos chili, imbir, scallion, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Garnki Do Krewetek, Garnki Do Krewetek, oraz Garnki z krewetkami i wieprzowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Potstickers: w maszynce, dodać krewetki, czosnek, szalotki, sos sojowy i jajko. Pulsuj aż do połączenia, ale nadal masywny.
Wyjąć mieszaninę do miski. Aby zmontować garnki, umieść około 1 łyżeczki nadzienia w środku opakowania wonton. Zwilżyć Brzeg opakowania wodą. Złóż ciasto, aż do styku końców i naciśnij powietrze ze środka w kierunku krawędzi. Uszczelnić, naciskając mocno. To najprostszy sposób.
Aby uzyskać klasyczny, plisowany wygląd: za pomocą kciuka i palca wskazującego, uszczypnij róg nie uszczelnionego wonton zamknięty. Używając drugiej ręki, wyciągnij trochę odpieczętowanej krawędzi wonton w kierunku ściśniętego rogu i szczypta, aby utworzyć niewielką plisę w opakowaniu, Kontynuuj wyciąganie luźnego opakowania i plisowanie, aż zabraknie miejsca, a następnie wypchnij powietrze przez końcowy otwór i szczypta razem. Powtórz dla reszty wontonów. Możesz je najpierw zamrozić na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do torby z zamrażarką.
Sos do zanurzania: wymieszać wszystkie składniki razem w małej misce do serwowania.
Gdy gotowy do gotowania garnki, dodać olej do dużej patelni saute. Gdy olej zacznie wirować, dodaj garnki do patelni i gotuj, aż złoty kolor będzie brązowy z 1 strony. Odwróć i dodaj 3 kostki lodu. Natychmiast przykryć patelnię do niech garnki pary i gotować przez, o 3 protokół.
Wyjąć na duży talerz i podawać z sosem do zanurzania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris