Easy Shrimp Pottickers

Easy Shrimp Pottickers
Easy Shrimp Pottickers może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 46 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos chili, imbir, scallion, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Garnki Do Krewetek, Garnki Do Krewetek, oraz Garnki z krewetkami i wieprzowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Potstickers: w maszynce, dodać krewetki, czosnek, szalotki, sos sojowy i jajko. Pulsuj aż do połączenia, ale nadal masywny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PottickersPottickers
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Wyjąć mieszaninę do miski. Aby zmontować garnki, umieść około 1 łyżeczki nadzienia w środku opakowania wonton. Zwilżyć Brzeg opakowania wodą. Złóż ciasto, aż do styku końców i naciśnij powietrze ze środka w kierunku krawędzi. Uszczelnić, naciskając mocno. To najprostszy sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
PottickersPottickers
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Aby uzyskać klasyczny, plisowany wygląd: za pomocą kciuka i palca wskazującego, uszczypnij róg nie uszczelnionego wonton zamknięty. Używając drugiej ręki, wyciągnij trochę odpieczętowanej krawędzi wonton w kierunku ściśniętego rogu i szczypta, aby utworzyć niewielką plisę w opakowaniu, Kontynuuj wyciąganie luźnego opakowania i plisowanie, aż zabraknie miejsca, a następnie wypchnij powietrze przez końcowy otwór i szczypta razem. Powtórz dla reszty wontonów. Możesz je najpierw zamrozić na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do torby z zamrażarką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Sos do zanurzania: wymieszać wszystkie składniki razem w małej misce do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Gdy gotowy do gotowania garnki, dodać olej do dużej patelni saute. Gdy olej zacznie wirować, dodaj garnki do patelni i gotuj, aż złoty kolor będzie brązowy z 1 strony. Odwróć i dodaj 3 kostki lodu. Natychmiast przykryć patelnię do niech garnki pary i gotować przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PottickersPottickers
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Wyjąć na duży talerz i podawać z sosem do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn