Easy Monster Cookies
Ciasteczka Easy Monster mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 57 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Jeśli masz masło, betty Chocolate chip Cookie mix, szybkie gotowanie owsa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bezglutenowe Ciasteczka Easy Monster, Monster Cookies na cześć ciasteczkowego potwora (i nowej współpracy z HBO Ulicy Sezamkowej!), oraz Potworne ciastka Nif dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w dużej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem cukierków, aż do miękkich form ciasta. Wymieszaj cukierki.
Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść około 1/4 cupfuls ciasta około 3 cali od siebie.
Piec 12 do 13 minut lub do jasnego złotego koloru. Cool 2 minuty; usuń z arkuszy cookie. Całkowicie fajne. Przechowywać w zakrytym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Cream Sherry, Madera i Prosecco są doskonałym wyborem na ciasteczka. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "