Easy German Bierocks (Runza)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc wypróbuj łatwe Niemieckie Bierocki (Runza). Ten przepis służy 36 i kosztuje 46 centów za porcję. Ta przystawka ma 120 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, olej roślinny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Niemieckie Bierocki, Kraut Bierocks - Niemiecki Hamburger Z Kapusty, oraz Easy Bierocks dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać mieloną wołowinę i gotować, aż będzie krucha i nie będzie już różowa, o 5 protokół. Wymieszać posiekaną cebulę, i gotować, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 minut więcej.
Dodać pokrojoną kapustę; gotować i mieszać, aż kapusta zmięknie, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem, a następnie rozprowadzić mieszaninę na blasze do ostygnięcia, aż ostygnie na tyle, by wystarczyło.
Gdy mieszanina ostygnie, spłaszcz bułkę obiadową i umieść kilka łyżek mieszanki kapusty na środku. Przeciągnij krawędzie ciasta na nadzienie i szczypta do uszczelnienia. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem.
Rozgrzać olej w frytkownicy lub patelni elektrycznej do 350 stopni F (175 stopni C).
Smażyć bierocks kilka na raz w rozgrzanym oleju z obu stron, aż złoty kolor brązowy, 5 do 7 minut; odcedzić na ręcznikach papierowych.