Łatwa zupa rybna wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 194g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 1457 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $21.68 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Easy Fish Chowder, Umrzeć za zupę rybną, oraz Zupa Rybna.
Instrukcje
1
Włożyć plamiak i wodę do holenderskiego piekarnika i podgrzać do wrzenia.Przykryć i zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu około 10-15 minut lub aż ryba jest biały i płatki łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plamiak
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Usunąć halibuta, rezerwując (odstawić) "bulion" (płyn); pokroić plamiaka na kawałki wielkości kęsa.Zwróć 1 szklankę zarezerwowanego bulionu do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plamiak
Halibut
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Dodać ziemniaki, cebula i zielony pieprz i dusić 15 minut lub tylko do ziemniaków są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj pozostały bulion, plamiak, pomidor, mleko, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Plamiak
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5
Podgrzewać do gorąca, ale nie gotować; posypać serem przed podaniem.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.