Easy English Muffin Bread
Łatwy angielski chleb Muffin może być tylko chleb, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz pod ręką złotą mąkę, maślankę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Easy English Muffin Bread, Easy English Muffin Bread, oraz Angielski Chleb Muffin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia natryskowa, 8 1/2x4 1 / 2x2 1/2 cala, z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Mąkę kukurydzianą posypać równomiernie na patelni.
W średniej misce wymieszać mąki, brązowy cukier, sól, sodę oczyszczoną i drożdże.
Połączyć wodę i maślankę w 1 ćwiartce sosu patelni.
Podgrzać do 120-130; dodać do mieszanki mąki. Beat na średniej prędkości 1 minutę, skrobanie boki miski często, aż do mieszania. (Ciasto będzie lepkie.)
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce o 30 do 45 minut lub aż podwójne. (Ciasto jest gotowe, jeśli wcięcia pozostają po dotknięciu.)
Piec 25 do 30 minut lub do jasnobrązowego; wyjąć z patelni. Spoko na drucianym stojaku, slice. Wszystkie niewykorzystane plastry owinąć i zamrozić. Można prażyć z zamrożonych.