Easy Crescent Rolls
Easy Crescent Rolls to bezmleczne i wegetariańskie chleb. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz aktywne drożdże, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Łatwe Domowe Rolki Półksiężyc, Bułeczki Cynamonowe Easy Crescent, oraz Roladki z indykiem i serem - pomysł na łatwy posiłek.
Instrukcje
W małej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie. W małej misce ubić jajka, aż do jasnego koloru cytrynowego.
Dodać do mieszaniny drożdży; odstawić.
W dużej misce, połączyć 1 szklanka mąki, cukru i soli.
Pokroić w skrócenie, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Wymieszać z mieszaniną drożdży. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aż ciasto opuści bok miski i będzie miękkie (ciasto będzie lepkie). Nie ugniatać. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Rozwal ciasto. Obrócić na dobrze obsypaną mąką powierzchnię; podzielić na trzy części.
Zwiń każdy w 12-in. okrąg; przeciąć każdy okrąg na 12 klinów.
Zwiń kliny z szerokiego końca i umieść ze spiczastym końcem w dół o 2 cale. na nasmarowanych blachach do pieczenia. Krzywa kończy się tworząc kształt półksiężyca. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, o 45 protokół.
Piec w temperaturze 375° przez 10-12 minut lub do jasnego złotego koloru.
Usuń z patelni do stojaków Z Drutu.