Easy Creamy Chicken Enchiladas
Easy Creamy Chicken Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 667 kalorii, 34g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.76 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, kurczak Deli rotisserie, mieszankę przypraw old El fajita) i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mom ' s Easy Creamy Chicken Enchiladas, Kremowe Enchiladas Z Kurczaka, oraz Kremowe Enchiladas Z Kurczaka.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 13x9-inch (3-quart) naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
1/4 szklanki sosu enchilada rozprowadzić na dnie naczynia do pieczenia.
W średniej misce, wymieszać kurczaka,1 szklanka sera Cheddar, ser śmietankowy i przyprawy wymieszać z łyżką, rozbijając się kostek sera śmietankowego. Łyżka nieco mniej niż 1/2 szklanki nadzienia na każdej tortilli.
Zwinąć każdą tortillę szczelnie; umieścić szew w dół w naczyniu do pieczenia.
Skropić pozostałym sosem enchilada.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera Cheddar.
Przykryć folią; piec 15 minut. Odkryć i piec 15 minut dłużej lub do bąbelków i lekko rumiane.