Easy Chicken Parmezan Bake
Easy Chicken parmezan Bake jest gluten free I primal przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 38g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko nielicznym bardzo podobało się to danie główne. Jeśli masz ser mozzarella, czosnek, grzanki czosnkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 61%. Spróbuj Easy parmezan Chicken Fingers and parmezan Chicken Wraps, Parmezan Kurczak Piec, oraz Parmezan Kurczak Piec podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Dno naczynia o wymiarach 9x13 cali posmarować oliwą z oliwek i posypać czosnkiem i gorącymi płatkami czerwonej papryki.
Ułóż piersi z kurczaka na dnie naczynia i polej sosem marinara kurczaka.
Posyp bazylią sosem marinara, a na wierzch połową sera mozzarella, a następnie połową parmezanu.
Posypać grzankami, a następnie dodać pozostały ser mozzarella i pozostały parmezan.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser i grzanki będą złotobrązowe, a kurczak nie będzie już różowy w środku, około 35 minut do godziny, w zależności od kształtu i grubości piersi kurczaka. Natychmiastowy termometr umieszczony w najgrubszej części piersi kurczaka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).