Easy Beef & Ricotta Lasagna
Łatwa wołowina i Ricotta lasagne może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1882 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sos spaghetti mix, sos pomidorowy, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwa Lasagna Wołowa, Łatwa lasagne mięsna z wołowiną i wieprzowiną, oraz Lasagna bez ricotty Ivo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku lub holenderskim piekarniku gotuj mieloną wołowinę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe. Doprawić solą czosnkową i pieprzem wymieszać z pokruszonymi pomidorami, sosem pomidorowym i przyprawami. Dusić, pod przykryciem, przez około 1/2 godziny, od czasu do czasu mieszając.Gdy sos się gotuje, przygotuj wodę do makaronu lasagne i gotuj zgodnie z instrukcjami
Makaron odsączyć i spłukać zimną wodą.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Do sosu mięsnego dodajemy serek śmietankowy i mieszamy aż się roztopi i zmiksuje, następnie sos mięsny usuwamy z ognia. Wymieszać z ricottą cheese.To złóż, ułóż dno natłuszczonej szklanej patelni 9×13 z 3 lub 4 makaronem, rozłóż 1/3 sosu mięsno-serowego na makaronie. Top z 1/3 mozzarella & ser provalone, posypać 1/3 parmezanu. Powtórz z 2 więcej warstw.
Ostudzić na 15 minut przed podaniem, więc lasagne może trzymać razem.