Dżem Z Rabarbaru Brzoskwiniowego
Dżem z rabarbaru brzoskwiniowego to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 56 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu i w sumie 79 kalorii. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Najlepiej sprawdza się jako przyprawa i jest wykonywana w przybliżeniu 30 minut. Przynosi ci smak domu. Mieszanka nadzienia z ciasta brzoskwiniowego, pomarańczowej żelatyny, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, Jam Maker Zredukowany Cukier Dżem Brzoskwiniowy, oraz Dżem Rabarbarowy.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj rabarbar i cukier; odstawić na noc.
Przełóż do dużego rondla i zagotuj. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. W międzyczasie pokrój brzoskwinie w kostkę i dodaj z nadzieniem do rondla; wróć do wrzenia.
Zdejmij z ognia; dodaj żelatynę i mieszaj, aż się rozpuści. Przełóż łyżkę do słoików do konserw lub pojemników do zamrażania. Ochłodzić całkowicie. Przechowywać w lodówce lub zamrażać.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Zanurz się w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Butelka Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.