Dżem Wiśniowo-Jagodowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj dżemu wiśniowo-jagodowego. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 24 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, maliny, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Dżem Wiśniowy, Mała Partia Dżemu Pomidorowego Cherry, oraz Tom ' s Cheery Cherry Cherry berry Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 2 filiżanek (około 1 1/2 godziny), mieszając od czasu do czasu. Łyżka do miski. Kryj się i wyluzuj.